Strippenkaart | € 37,50/5 strippen

Ontgrendel de deuren naar een gezondere levensstijl met onze Strippenkaart! Deze flexibele optie stelt je in staat om 5 keer te genieten van onze eersteklas sportactiviteiten voor € 37,50 binnen een tijdsbestek van 2 maanden. Of je nu een nieuwe sportactiviteit ontdekt, je fitnessroutine wilt verfrissen of gewoon wat variatie wilt toevoegen, onze Strippenkaart biedt de vrijheid om te trainen op jouw voorwaarden.

Met de aanschaf van onze Strippenkaart wordt sporten eenvoudiger dan ooit. Vul simpelweg de benodigde gegevens in, en wij zorgen ervoor dat je snel toegang hebt tot ons boekingssysteem Eversports. Na aankoop ontvang je een bevestigingsmail met een betaallink IDEAL en alle details die je nodig hebt om jouw eerste training te boeken. Het gebruik van de Strippenkaart is intuïtief, en je kunt jouw sessies flexibel verspreiden over de komende twee maanden.

Ontdek het plezier van variatie en de voordelen van regelmatige lichaamsbeweging met onze Strippenkaart. Verken nieuwe hoogten van fitheid terwijl je geniet van de vrijheid om je eigen trainingsroutine te bepalen. Jouw fitnessavontuur begint hier!

 
E-mailen
Bellen
Instagram
LinkedIn