BEDRIJFSFITNESS

Korting op je abonnement

GroningenFit is aangesloten bij Bedrijfsfitness Nederland/FiscFree.

Je weet waarschijnlijk al wel dat sporten goed voor je is. Je wordt er fit en vitaal van, je weerstand neemt toe en dat geeft weer een boost aan je algehele welbevinden. Maar misschien heb je nog niet de juiste sport kunnen vinden, of schrik je terug voor de kosten van een abonnement bij een sportschool. Of je hebt al lang een abonnement, maar je zou daar graag op besparen. In al die gevallen is het Nationaal Bedrijfsfitness Plan iets voor jou. Ontdek de voordelen van bedrijfsfitness voor jou als werknemer. 

Bekijk onderstaande filmpje hoe het werkt.


Onze BFN Memberschips

Let op; dit zijn de bruto kosten, hier gaat afhankelijk van je inkomen de korting nog van af. Dat kan soms wel tot 30% oplopen!Eenmalige HealthCheck* | 50 euro 

*GroningenFit biedt jou de mogelijkheid om snel en betrouwbaar je gezondheid te meten. Meten is weten, maar vooral een stukje bewustwording. Dat doen we met een bloeddrukmeting en een zogenaamde 'Bio-elektrische Impedantie-Analyse' van Tanita. Dit is een professionele weegschaal die veel meer meet dan alleen jouw gewicht. De weegschaal stuurt een klein stroompje door je lichaam, je voelt hier niets van. Omdat elk weefsel op een andere manier elektriciteit geleid, kan worden bepaald wat de samenstelling is van bepaalde weefsels en stoffen in jouw lichaam.

Is jouw werkgever aangesloten?


Ben je geïnteresseerd in het Nationaal Bedrijfsfitness Plan? Controleer snel of jouw werkgever al is aangesloten bij Bedrijfsfitness Nederland. Veel werkgevers in het hele land doen mee, dus de kans is groot dat ook die van jou daarbij zit.

Check of je werkgever is aangemeld of dat je je direct als werknemer kunt aanmelden.

Ga direct naar de website www.bedrijfsfitnessnederland.nl

Ga direct naar de website www.sportenmetkorting.nl

 
E-mailen
Bellen
Instagram
LinkedIn