VOORDELIG SPORTEN VIA JE BEDRIJF

Je weet waarschijnlijk al wel dat sporten goed voor je is. Je wordt er fit en vitaal van, je weerstand neemt toe en dat geeft weer een boost aan je algehele welbevinden. Maar misschien heb je nog niet de juiste sport kunnen vinden, of schrik je terug voor de kosten van een abonnement bij een sportschool. Of je hebt al lang een abonnement, maar je zou daar graag op besparen. In al die gevallen is het Nationaal Bedrijfsfitness Plan of een WorkIt-abonnement iets voor jou. Ontdek de voordelen van bedrijfsfitness voor jou als werknemer. 

Hoe werkt BedrijfsFitness Nederland en Fisc Free?Hoe werkt Workit?
Met 1 abonnement krijg je toegang tot 700+ sportlocaties! Het netwerk groeit razendsnel, dus kijk niet vreemd op als je binnenkort door heel Nederland kan sporten met jouw Workit abonnement. Reserveer jouw sportsessie óf loop naar binnen bij een walk-in locatie.

Is jouw werkgever aangesloten?
Ben je geïnteresseerd in voordelig sporten bij GroningenFit® via het Nationaal Bedrijfsfitness Plan? Controleer snel of jouw werkgever al is aangesloten. Veel werkgevers in het hele land doen mee, dus de kans is groot dat ook die van jou daarbij zit.

www.bedrijfsfitnessnederland.nl

www.sportenmetkorting.nl

https://workit.nl

 
E-mailen
Bellen
Instagram
LinkedIn