Op donderdag april 2024 start er weer een nieuwe locatie van Open Gym: dit keer in Selwerd. Vanaf die datum kunnen bewoners 12 weken lang gratis sportlessen krijgen van professionele trainers op buitensportplekken in dit gebied. Een doorslaand succes, zo blijkt uit eerdere versies van Open Gym in Beijum/Kardinge, Oosterparkwijk en Groningen-Zuid.

📅 Datum: elke donderdag vanaf 25 april 2024
📍 Locatie: Sportveld Loopgroep Astrea, Selwerd
💪 Circuits: Bootcamp, Kracht en Bokszaktraining
🏋️ Deelnemers: Maximaal 14 personen (volwassenen 18 jaar en ouder)
👛 Kosten: Gratis
🕒 Tijd: 9:00 - 10:00 uur
🏃‍♀️ Vol = Vol

Ben je klaar om jezelf uit te dagen, je grenzen te verleggen en het beste uit jezelf te halen? Dan is dit jouw kans om laagdrempelig deel te nemen aan een middag vol adrenaline, energie en voldoening!

🕒 Een circuit duurt inclusief warming-up en cooldingdown 45 minuten. Je kunt je voor donderdagochtend training inschrijven! De trainingen starten om 9.00 uur. Als we je onderstaande aanmelding hebben ontvangen maken we een account voor je aan in ons boekingssysteem Eversports. Je krijgt van ons een gratis een digitale 12x strippenkaart waarin je 12 weken lang elke dinsdag kunt aanmelden via de website van Eversports of via de handige Eversports app (Apple | Google Playstore)

💡Leuk weetje:
Twee jaar geleden hebben we ook een Open Gym in Ten Boer gegeven en daaruit is een Ten Boerster lid bij GroningenFit geworden die inmiddels meer dan 100 trainingen bij ons heeft gevolgd.

Heb je ergens verder hulp bij nodig voor het aanmelden of heb je vragen, je kunt ze altijd stellen via de mail of app mij maar.
 
E-mailen
Bellen
Instagram
LinkedIn