TriFit Bootcamp Clinics

Afgelopen 26 mei 2024 hebben drie toonaangevende bootcampclubs van Groningen de handen ineen geslagen om voor de sportievelingen een onvergetelijk sportevenement te organiseren. Tijdens deze unieke clinics bundelden The Body Buddy, The Bootcamp Boys en GroningenFit hun expertise voor hun ultieme bootcampervaring.

📅 Datum:  nieuwe editie nog niet bekend
📍 Locatie: Kardinge, Groningen
💪 Clinics: Kardingebult training, TRX training, Krachttraining en Bokstraining
🏋️ Deelnemers: Maximaal 12 personen per onderdeel
👛 Kosten: €7,50 per clinic
🕒 Tijd: nog niet bekend
🏃‍♀️ Vol = Vol

Ben je klaar om jezelf uit te dagen, je grenzen te verleggen en het beste uit jezelf te halen? Dan is dit jouw kans om ook deel te nemen aan een middag vol adrenaline, energie en voldoening!

Kies één of maximaal drie van onderstaande Bootcamp Clinics!

1. Kardingebult Clinic: Test je uithoudingsvermogen en kracht terwijl je de uitdagende hellingen van de Kardingebult beklimt. Voel de kick van het overwinnen van deze legendarische heuvel!

2. TRX Clinic: Ontdek de kracht van weerstandstraining met de TRX. Versterk je spieren, verbeter je balans en krijg een ongeëvenaarde full-body workout onder begeleiding van een ervaren instructeur.

3. Kracht Clinic: Til je fitnesslevel naar een hoger niveau met onze intensieve krachttrainingssessie. Leer de juiste technieken voor het tillen van gewichten en bouw een sterker en gespierder lichaam op.

4. Bokszak Clinic: Klaar om je innerlijke strijder los te laten? Leer de basisbeginselen van het boksen door de sensatie van het slaan en stoten op een bokszak. Verbeter je coördinatie, snelheid en conditie terwijl je de stress van je afslaat!

🕒 Een enkele clinic duurt 30 minuten en bedraagt 7,50 euro. Je kunt je maximaal voor 3 clinics inschrijven! De trainingen starten om 13.00 uur, 13.45 uur en 14.30 uur. Als we je onderstaande aanmelding hebben ontvangen maken we een account voor je aan in ons boekingssysteem Eversports. Afhankelijk van het aantal clinics die je gaat volgen, koppelen we hier een strippenkaart aan. De factuur van je strippenkaart wordt met een bevestigingsmail en een betaallink IDEAL per mail aan je toegezonden. Na betaling is je inschrijving definitief en kun je in je account van Eversports je boekingen van je clinics terugvinden. Na betaling is annulering niet meer mogelijk, maar mag je wel een verzoek per mail maken op info@groningenfit.nl om iemand anders voor je in een plaats te laten deelnemen"

Tijdens en na de clinic is het mogelijk een hapje en een drankje te kopen bij onze TriFit Meeting-Point op de sportlocatie. Betaling is echter alleen mogelijk via PIN of een TIKKIE.

💡Leuk weetje:
Trifit Bootcamp Clinics is ontstaan vanuit een passie voor buiten zijn, verbinding en zoveel mogelijk mensen in beweging krijgen. De drie tofste bootcampclubs van Groningen zien elkaar niet als concurrenten. Samen willen zij de bootcamp community in Groningen nog veel groter maken. Tri staat voor de drie bootcamp bedrijven en daarnaast betekent Tri ook chemie en verbinding.

The Body Buddy:The Bootcamp Boys:


 
E-mailen
Bellen
Instagram
LinkedIn