Ten Poster Meul'n Loop 2024

"Sta op, stap in je hardloopschoenen en laat jezelf zien wat je echt kunt! Schrijf je nu in voor de Ten Poster Meul'n Loop 2024 georganiseerd door Sportvereniging Ten Post en omstreken (SV TEO) en laat je met Team GroningenFit inspireren door de kracht van onze Ten Poster gemeenschap en de schoonheid van de weg die in onze regio voor je ligt. Het maakt niet uit of je een doorgewinterde hardloper bent of net begint, deze loop biedt een kans om je grenzen te verleggen en jezelf te overtreffen. Dus, waar wacht je nog op? Doe mee, laat je passie spreken en laat de wereld zien waar je toe in staat bent!"

Door je alvast online in te schrijven bij Team GroningenFit regelen we je deelname aan de Meul' Loop zodat je niet ter plekke nog hoeft in te schrijven en te betalen, lekker makkelijk toch? We vangen je op bij de kantine van het dorpshuis van Ten Post en je krijgt daar je nummer en chip van ons overhandigd.

Inschrijving is open tot aan 1 mei 2024.

Wil je helemaal in stijl van ons team, schaf er dan gelijk een GroningenFit hardloopshirt of ga voor je complete hardloopuitrusting naar onze webshop www.mudrunschoenen.nl of we heten je welkom in onze fysieke winkel aan de Eestumerweg 12 in Ten Post.

Startbewijs Ten Poster Meul'n Loop 2024

Schaf hieronder je startbewijs aan. De kosten dienen vooraf te worden betaald middels een TIKKIE die wij je per sms/whatsapp versturen. Geef bij aanvullende informatie je geboortedatum door.

Uw winkelwagen is leeg 
E-mailen
Bellen
Instagram
LinkedIn